“Project Tildonk Postweg:
4 energiezuinige, instapklare nieuwbouwwoningen
100% verkocht

Vlakbij de dorpskern van de landelijke gemeente Tildonk, op amper 11 km van Leuven en 17 km van Mechelen, bouwt DUIN CONSTRUCT 4 hedendaagse, duurzame, halfopen woningen. Het rustige Tildonk biedt heel wat troeven voor het hele gezin:

Er is een kleuterschool en lager en middelbaar onderwijs. Je vindt er een bakker en lokale supermarkt en je kan er voluit fietsen en wandelen langsheen het kanaal Leuven – Dijle. Tildonk heeft een eigen fanfare Toeterdonk, er is een lokale afdeling van de jeugdbeweging KLJ en ook een tennisclub. Daarbovenop stoppen er verschillende buslijnen die je vlot naar de omliggende gemeentes, en naar Leuven en Mechelen brengen.

Wie kiest voor een woning van Duin Construct, kiest voor een moderne, instapklare, bijna energie neutrale en comfortabele afwerking. Bij het ontwerp van de huizen werd veel aandacht besteed aan een hedendaagse architectuur in combinatie met kwalitatieve materialen. Een moderne, open keuken, parket in de woonkamer en de slaapkamers, 2 aparte toiletten en 2 volledig uitgeruste badkamers, een aangelegde tuin met terras, Een oprit en omheining zorgen voor een instant thuisgevoel. Alle woningen hebben bovendien een E-peil van 10, waardoor de koper gedurende 5 jaar 100% vrijgesteld wordt van onroerende voorheffing. Oplevering begin september 2022.

Bent u geïnteresseerd in meer informatie? Contacteer dan gerust Immo Livit.

info@immolivit.be
0470 55 64 24
Mechelsesteenweg 382, 3020 Herent

Woning 1 halfopen
Postweg 4
3150 Tildonk
Woning 2 halfopen
Postweg 4A
3150 Tildonk
Woning 3 halfopen
Postweg 6
3150 Tildonk
Woning 4 halfopen
Postweg 6A
3150 Tildonk
TOP

Deze website gebruikt cookies. Cookiebeleid Ik ben akkoord